Welkom bij “Stichting Wandelend Hoek”

Geachte bezoeker,

Welkom op de website van “Stichting Wandelend Hoek”.

Neem ook een kijkje op onze facebookpagina
Wandelroute zonder inschrijving:

Beste wandelvrienden,

Een aantal weken geleden kondigden wij aan dat er een wandeltocht uitgepijld zal gaan worden. Deze wandeltocht, zonder inschrijving, hebben wij  vrijdag 26 november voor u uitgepijld.
De start van de wandeling is aan het dorpshuis. Er zullen 2 afstanden zijn, 4 kilometer met gele pijlen en 10 kilometer met oranje pijlen. De pijlen worden zaterdag 18 december in de middag weer opgeruimd.
Voor een overzicht van de route klik op de betreffende afstand.
Een vrijwillige financiële bijdrage voor de wandeling is altijd welkom.
Wij willen u wijzen op de eigen verantwoording, om rekening te houden met de op dat moment geldende coronaregels en dat u wandelt op eigen risico.
Voor nu: blijf gezond en let een beetje op elkaar.
Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SWH wenst u een prettige wandeling(en)

Stichting Wandelend Hoek bedankt alle personen die hun stem voor Rabo clubsupport gegeven hebben tot ondersteuning van onze stichting.

LET OP! onderstaande tekst is gewijzigd op 27-11-2021!!

Met ingang van 1 maart aanstaande, krijgt elke 25e volger van onze Facebook pagina een gratis inschrijfkaart voor één van onze wandeltochten. De gratis inschrijfkaart heeft een geldigheidsduur van 1,5 jaar. Onze 250e volger zal de eerste zijn die in de nabije toekomst een gratis inschrijfkaart mag verwachten. Bent u dit?
Als bestuur missen wij het organiseren, maar nog belangrijker: wij missen u als wandelaar. Als er weer georganiseerd kan worden hopen wij u allen weer te ontmoeten. Wanneer dat gaat zijn is nog niet duidelijk. Als er over 1,5 jaar nog steeds niet georganiseerd kan worden, blijven de uitgegeven startkaarten geldig tot de 1e tocht die er georganiseerd gaat worden.
Helpt u ons, om voor het einde van het jaar 250 volgers extra te hebben en 10 inschrijfkaarten uitgedeeld te krijgen?

Zodra wij weer kunnen organiseren bent u allen van harte welkom.

Bestuur Stichting Wandelend Hoek

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *